пʼятниця, 24 січня 2020 11:12

Оголосили вирок жінці, яка вбила своїх синів

Оголосили вирок жінці, яка вбила своїх синів
15 років в'язниці отримала жінка, яка отруїла своїх маленьких синів. Фото: zk.npu.gov.ua

34-річну Ганну Проданюк із селища Верховина на Івано-Франківщині засудили до 15 років в'язниці за вбивство синів 2-річного Матвія та Ростислава, 9 років. Таке рішення виніс Коломийський міськрайонний суд.

Жінка напоїла дітей снодійним і намагалася вкоротити віку собі в квітні 2016-го року. Судові засідання проходили в закритому режимі. Ганна визнала свою провину та розкаялася.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Горе-матері, яка заморила дітей голодом, скасували вирок

"Ми вважаємо, що такий вирок буде законним, обґрунтованим і справедливим", - каже Володимир П'ятківський, голова суддівської колегії, яка розглядала справу.

Із 15 присуджених років майже 8 вона вже відбула. Бо з квітня 2016-го перебувала в СІЗО, термін перебування в якому, за законом Савченко, вираховується за принципом "день за два".

Ганна Проданюк із Верховини на Івано-Франківщин вбила двох синів і намагалася вкоротити собі віку 3 квітня 2016-го року. Коли отямилася, розповіла, що злочин задумала давно. Вчинила так, бо батько молодшого - 2-річного Матвія - погрожував, що відбере в неї дитину. Свого сина, 9-річного Ростислава, сам хотів виховувати чоловік Микола, з яким Ганна була у шлюбі. Без дітей жінка жити не хотіла.

Зараз ви читаєте новину «Оголосили вирок жінці, яка вбила своїх синів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі