четвер, 08 серпня 2019 20:15

Жінка загинула, її онука в лікарні: наслідки негоди на Рівненщині

Жінка загинула, її онука в лікарні: наслідки негоди на Рівненщині
На Рівненщині через обрив електропроводу внаслідок негоди загинула жінка. Її онука в лікарні. Фото - radiotrek.rv.ua

8 серпня у селі Постійне Костопільського району на Рівненщині загинула 82-річна жінка. Її 6-річна онука знаходиться в лікарні.

Обох вразило струмом, коли наступили на провід електропередач, що валявся на дорозі після негоди, повідомили в прес-службі ДСНС області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повалені дерева і затоплені переходи: показали наслідки урагану в Києві

"Через ураження струмом жінка померла на місці, а її неповнолітню онучку доставили до лікарні. Зараз дитина перебуває на лікуванні у Костопільській районній лікарні", - сказано в повідомленні.

Обрив проводу під напругою стався через негоду на відрізку від електроопори до сільського будинку. Він лежав на проїзній частині дороги, підтвердили в "Рівнеобленерго".
Усі обставини події встановлюються.

У середу ввечері, 7 серпня, у місті Здолбунів Рівненської області, потужний смерч зірвав шифер із дахів будівель. Найбільше постраждав місцевий будинок-інтернат. Там уже в четвер, 8 липня, через відсутність покрівлі злива почала затоплювати приміщення. Негода пошкодила усі три житлові корпуси інтернату.

Зараз ви читаєте новину «Жінка загинула, її онука в лікарні: наслідки негоди на Рівненщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі