вівторок, 23 червня 2020 20:38

Жінка з ножем накинулася на перехожого у сквері. Потерпілий в реанімації
3

У Львові затримали 31-річну закарпатку, яка порізала 45-річного перехожого
Фото: lv.npu.gov.ua
У Львові затримали 31-річну закарпатку, яка порізала 45-річного перехожого
У Львові затримали 31-річну закарпатку, яка порізала 45-річного перехожого

У сквері на площі Кропивницького у Львові ножем поранили перехожого 45-річного львів'янина.

За підозрою у нападі поліцейські затримали 31-річну жінку, яка вже перебувала в розшуку за крадіжку. Напад стався близько 21:00 22 червня, повідомила патрульна поліція Львівської області.

"Коли поліцейські прибули на місце події, поранений ножем чоловік лежав на газоні. Йому надали домедичну допомогу. Тим часом, неподалік на вул. Федьковича поліцейські побачили двох підозрюваних у нападі – жінку та чоловіка. За даними поліції, це мешканці Закарпатської області: 31-річна жінка, яка перебувала в розшуку за крадіжку, та 33-річний чоловік, який перебував в розшуку за розбій. У жінки вилучили закривавлений ніж", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я вас всіх перерубаю, хто залишився в живих": нові подробиці смертельної різанини в кафе

За даними слідчих поліції Львівщини, між перехожим львів'янином та мешканцем Закарпаття виник конфлікт, у який втрутилась 31-річна мешканка Закарпаття. Вона вдарила львів'янина ножем у груди.

45-річного постраждалого госпіталізували у реанімаційне відділення. Підозрювану у нападі на чоловіка жінку затримали і помістили в ізолятор тимчасового тримання.

У Голосіївському районі Києва затримали чоловіка, якого підозрюють в нападі з ножем на 19-річну жінку. Ним виявився 30-річний житель столиці.

Зараз ви читаєте новину «Жінка з ножем накинулася на перехожого у сквері. Потерпілий в реанімації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі