вівторок, 23 червня 2020 11:29

"Я вас всіх перерубаю, хто залишився в живих": нові подробиці смертельної різанини в кафе

"Я вас всіх перерубаю, хто залишився в живих": нові подробиці смертельної різанини в кафе
На Житомирщині 40-річний рецидивіст порізав у кафе 9 людей. Один із потерпілих помер у лікарні. Фото: zt.npu.gov.ua

У Іршанську Хорошівського району Житомирської області попрощалися з учасником АТО 28-річним Сергієм Забродським, якого біля кафе вбив ножем 40-річний Віктор Фарафонов і втік. Убивцю досі розшукують.

У лікарні з ножовими пораненнями перебувають рідний брат Сергія та ще 7 молодих людей. Троє з них – у реанімації, одного потерпілого вже виписали додому, йдеться в ТСН.

Свідок смертельної різанини Анастасія Перун розповіла, що тоді їхня компанія святкувала день народження. Спочатку гуляли біля озера, а коли почався дощ, перейшли до місцевого кафе. До столика підійшов якийсь чоловік і попросив хлопців вийти на вулицю, щоб поговорити. Хлопці вийшли з незнайомцем. Після цього сталася різанина. Поранених усередину не пустила власниця. Усі дев'ятеро молодих людей лежали просто на асфальті, поки не приїхала "швидка". Дівчина, що залишилася в кафе, каже, що хлопців не було лічені хвилини.

"Я вибігаю, і там усі хлопці лежать у крові. А цей мужчина, який вбив, він стояв біля машини і курив. Матами він сказав, що "ви мене не знайдете, я вас всіх перерубаю, хто залишився у живих", - розповіла Анастасія Перун.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 20-річний чоловік порізав знайомих біля нічного клубу. Один помер

Чоловік сів у машину і поїхав. Дівчина почала викликати "швидку" і дзвонити батькам. Медики ледь встигали приймати поранених. Сергій Забродський втратив багато крові і помер у лікарні.

"Було поранення проникаюче в ногу, і було поранення стегнової артерії, через це пораненого привезли вже знекровленого", - сказала Неля Багінська, директор Хорошівської центральної райлікарні.

Поліція розшукує нападника, поки знайшли лише автівку підозрюваного. Його мати запевняє, що компанія напідпитку накинулася на її сина, а той оборонявся.

"Люди розказали, що він туди зайшов, сів, узяв каву, підходить до нього цей Забродський, каже: "Давай вийдемо поговоримо". Він вийшов. Вийшов і цілий гурт хлопців, почали бити, він упав", - розповіла мати підозрюваного.

Де її син зараз, жінка не знає. Йому загрожує до 15 років в'язниці або довічне.

Різанина сталася вночі 21 червня. 40-річний підозрюваний утік із місця злочину. Про нього відомо, що раніше він уже притягувався до кримінальної відповідальності за завдання тяжких тілесних ушкоджень та вимагання.

Зараз ви читаєте новину «"Я вас всіх перерубаю, хто залишився в живих": нові подробиці смертельної різанини в кафе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі