четвер, 11 листопада 2021 06:43

Жорстоке побиття композитора гурту "Kazka": у Києві затримали нападника

Жорстоке побиття композитора гурту "Kazka": у Києві затримали нападника
Підозрюваний вдарив потерпілого у праву скроневу ділянку. Фото: pixabay.com

У Києві поліцейські затримали чоловіка, який жорстоко побив музичного продюсера, аранжувальника та композитора Миколу Журавльова (відомий під псевдонімом Juniko).

Правоохоронці встановили особу нападника та затримали його, повідомляє Київська міська прокуратура у Telegram.

"Киянину повідомили про підозру за фактом завдання умисного тяжкого тілесного ушкодження місцевому мешканцю. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу", - ідеться в повідомленні.

Пізно ввечері 6 листопада у багатоквартирному будинку в Шевченківському районі Києва між потерпілим, автором пісень відомого українського гурту, та його сусідом, який перебував у стані алкогольного сп'яніння, почався конфлікт. Підозрюваний вдарив потерпілого у праву скроневу ділянку. Потерпілий отримав тяжкі тілесні ушкодження, небезпечні для життя в момент заподіяння, а саме - відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку та компресійний вдавлений перелом правої скроневої ділянки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі з'явилося відео побиття танцюриста Дорофєєвої біля гей-клубу

Наразі Журавльов оголосив про збір коштів на лікування. Він поскаржився, що погано бачить одним оком. Через місяць чоловікові буде потрібна операція із впровадження в голову пластини.

Зараз ви читаєте новину «Жорстоке побиття композитора гурту "Kazka": у Києві затримали нападника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі