понеділок, 02 серпня 2021 15:28

У мережі з'явилося відео побиття танцюриста Дорофєєвої біля гей-клубу

У мережі з'явилося відео побиття танцюриста Дорофєєвої біля гей-клубу
Співробітник УДО побив танцюриста на вулиці. Фото: скріншот з відео

Співробітника Управління державної охорони затримали та повідомили про підозру за побиття 22-річного Євгена Гончаренка, танцюриста шоу-балету української співачки Надії Дорофєєвої.

Про це інформують в пресслужбі столичної прокуратури та ДБР.

Військового підозрюють у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень. За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, хто побив танцюриста Наді Дорофєєвої

"Досудовим розслідуванням встановили, що біля кафе між 28-річним працівником УДО та танцюристом шоу-балету стався словесний конфлікт. Під час перепалки затриманий (правоохоронець.- Gazeta.ua) завдав потерпілому сильний удар кулаком в голову, від якого останній упав на землю. Після цього нападник зник з місця скоєння злочину", – йдеться в повідомленні прокуратури.

Унаслідок удару в потерпілого закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку, лінійний перелом скроневої кістки та інші травми, уточнили слідчі.

Правоохоронці допитали свідків, провели впізнання осіб, отримали відеозаписи з камер спостереження й телефонів свідків. Розслідування триває.

Відео нападу працівника УДО на танцюриста

Усе сталося на вул. Антоновича в Києві 1 серпня біля гей-клубу "Ліфт". Про напад на танцюриста свого балету розповіла Надія Дорофєєва. За її словами, він разом із друзями вийшов із гей-клубу. Після побиття в танцівника був крововилив у мозок, його ввели в медикаментозну кому.

В Управлінні державної охорони підтвердили, що до нападу причетний їхній співробітник. В УДО призначили службове розслідування й відсторонили військового від виконання обов'язків.

Підозрюваний у нападі начебто Євген Беспалов.

Зараз ви читаєте новину «У мережі з'явилося відео побиття танцюриста Дорофєєвої біля гей-клубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі