вівторок, 24 січня 2017 18:30

Жінку-підприємця пограбували у власній квартирі

Жінку-підприємця пограбували у власній квартирі
zp.npu.gov.ua

23 січня у Бердянську Запорізької області двоє грабіжників вдерлися до квартири, що на вулиці Ломоносова. Напали на жінку. Під погрозою ножа вкрали 70 тисяч гривень.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

"Двоє чоловіків зайшли до квартири за допомогою підібраного ключа. У той момент власниця була вдома. Жінці почали погрожувати ножем. У результаті - вкрали 70 тис. грн. Після цього втекли. До поліції звернулася сусідка. Вона чула крики жінки та чоловічу лайку. Потерпіла - приватний підприємець", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики пограбували і зґвалтували жінку

За лічені хвилини поліцейським вдалося затримати одного із нападників. Ним виявився раніше судимий 32-річний донеччанин. Нині шукають іншого злодія. Обом чоловікам загрожує до 12 років ув'язнення з конфіскацією майна. Триває слідство.

На Одещині двоє чоловіків бітами побили жінку-підприємця у її ж барі. Зірвали з неї золоті прикраси. Потерпілу госпіталізували з тяжкими травмами голови. Нападників затримали. Їм загрожує покарання на строк від 3 до 10 років.

Зараз ви читаєте новину «Жінку-підприємця пограбували у власній квартирі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі