субота, 05 листопада 2022 19:07

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський збирав Ставку: подробиці тригодинної зустрічі

Зеленський збирав Ставку: подробиці тригодинної зустрічі
5 листопада президент Володимир Зеленський зібрав чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Фото: president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський 5 листопада провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача.

Дуже детально проаналізували ситуацію на передовій, на всіх напрямках, на енергетичному фронті, ситуацію на кордонах. Про це Зеленський повідомив у Telegram.

"Засідання було доволі тривале, три години. Знаємо, до чого готується ворог. Будемо відповідати й далі звільняти нашу землю. Також дуже детально проаналізували все, що стосується постачання Силам оборони: це техніка, боєприпаси, зв'язок, зимові речі", – повідомив президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переговори з Росією ‒ у Зеленського назвали можливий "склад делегації"

Окремо розглянули протидію ракетному та дроновому терору – вже є доволі значні результати у цьому. Процент збиття став більшим, але ще є над чим працювати, додав Зеленський.

"Маємо забезпечити повний захист українського неба і будемо робити для цього й надалі все можливе і неможливе", – сказав Зеленський.

Зауважив, що найближчими тижнями очікуються хороші новини щодо ППО та ПРО для України.

Найбільш жорстокі бойові дії протягом усього тижня зосереджені на Донбасі, на Бахмутському і Соледарському напрямках, повідомив президент Володимир Зеленський.

На цих і деяких інших напрямках на Донеччині російська армія витратила вже стільки життів своїх людей і стільки боєприпасів, скільки, мабуть, не витрачала у двох Чеченських війнах, разом узятих.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський збирав Ставку: подробиці тригодинної зустрічі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі