субота, 13 червня 2015 01:08

Здійснено черговий теракт на залізниці у зоні АТО

Здійснено черговий теракт на залізниці у зоні АТО
Фото: Прес-центр АТО
Сьогодні близько 2 години ночі було підірвано шляхопровід із залізничною колією неподалік населеного пункту Попасна, що на контрольованій Україною території Луганської області за кілька кілометрів від лінії розмежування.
 
Про це повідомляє прес-центр АТО у п'ятницю, 12 червня.
 
За попередніми висновками спеціалістів, причиною вибуху став вибуховий заряд, заздалегідь встановлений бойовиками незаконних збройних формувань. На місці інциденту виявлені сліди спрацювання не менше шести вибухових пристроїв, що були закладені зверху та знизу шляхопроводу. Окрім того, фахівці виявили наслідки детонації артилерійських снарядів, які також були встановлені поруч із вибухівкою", - йдеться в повідомленні.
 
Керівництво антитерористичної операції вважає підрив "цілеспрямованим виведенням з ладу об'єкту транспортної інфраструктури".
 
У прес-центрі АТО також повідомили, що цей факт зафіксували спостерігачі ОБСЄ. Рух залізницею планують відновити до кінця суботи.

Біля Попасної російсько-терористичні війська підірвали шляхопровідСьогодні близько 2 години ночі було підірвано шляхоп...

Posted by Прес-центр АТО on 12 Июнь 2015 г.
Зараз ви читаєте новину «Здійснено черговий теракт на залізниці у зоні АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі