субота, 19 серпня 2017 15:57

Затримали кримінального авторитета з бурштином
6

Затримання кримінального авторитета під Житомиром
Фото: МВС
Затримання кримінального авторитета під Житомиром
Затримання кримінального авторитета під Житомиром
Затримання кримінального авторитета під Житомиром
Затримання кримінального авторитета під Житомиром

Вчора,18 серпня, працівники кримінальної поліції ГУНП Житомирщини спільно з бійцями КОРД провели спецоперацію. Затримали кримінального авторитета на прізвисько "Зурік".

Про це повідомляють на сайті МВС України.

"Автомобіль Тoyota Camry поліцейські затримали близько 16.00 год на автодорозі Київ - Чоп у Житомирському районі. Також у салоні знаходилась 19-річна киянка", – розповіли правоохоронці.

Під час огляду автомобіля вони виявили ручну гранату, білий порошок, схожий на амфетамін, та каміння, що схоже на бурштин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ затримала російського кримінального авторитета

"Затриманий чоловік - громадянин Грузії, кримінальний авторитет. У нас є обґрунтовані підстави вважати, що він є організатором низки розбійних нападів, квартирних крадіжок і обкрадань транспортних засобів. Чоловік провів у місцях позбавлення волі до 30 років, був "смотрящим" та має влив на злочинне середовище", - додав заступник начальника ГУНП в Житомирській області Валерій Бондар.

Поліцейські Київщини виявили та повторно видворили з України кримінального авторитета "Гію". Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

"Правоохоронці провели комплекс оперативних заходів, повторно виявили нелегала на Київщині з підробленими документами та сьогодні депортували. Злочинна діяльність неодноразово судимого громадянина Грузії Чантурія Георгія Джемаловича та перебування його на території України становить загрозу громадській безпеці мешканців нашої країни", - йдеться у повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Затримали кримінального авторитета з бурштином». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі