вівторок, 15 серпня 2017 18:59

СБУ затримала російського кримінального авторитета

Правоохоронці затримали на Сумщині кримінального авторитета.

Чоловік нелегально в'їхав в Україну з території Росії, повідомляє прес-центр Служби безпеки України.

"Правоохоронці виявили громадянина однієї з закавказьких країн в електропотязі сполученням Шостка - Київ. Чоловік був неодноразово судимий в рідній країні, а в Україну він потрапив поза митним та прикордонним контролем. Затриманий кримінальний авторитет планував приїхати в Одеську область в одну з етнічних угруповань і організувати ряд тяжких злочинів в регіоні", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мстився за образу: у зоні АТО затримали зрадника

Затриманий розповів, що в 1999 році він був уперше засуджений на півроку за крадіжку транспортного засобу. У 2004 році чоловік вдруге був притягнутий до кримінальної відповідальності за викрадення автотранспорту, озброєну перестрілку і незаконне зберігання наркотиків і отримав 23 роки в'язниці. У 2015 році, після 11 років відбування покарання, чоловік був амністований.

Наразі вирішується питання про видворення кримінального авторитета в його рідну країну.

За сім місяців цього року Росія заслала в Україну 29 "злодіїв у законі". Про це заявив голова Національної поліції 45-річний Сергій Князєв.

Зараз ви читаєте новину «СБУ затримала російського кримінального авторитета». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі