середа, 07 листопада 2018 18:34

Засудженому генералу Міноборони дало квартиру

Автор: obozrevatel.com
  Міністерство оборони України надало засудженому на сім років за катастрофу Іл-76 генерал-майору Віктору Назарову квартиру в Києві
Міністерство оборони України надало засудженому на сім років за катастрофу Іл-76 генерал-майору Віктору Назарову квартиру в Києві

Міністерство оборони України надало засудженому генерал-майору Віктору Назарову квартиру в Києві. Він відбуває 7 років покарання за катастрофу Іл-76 у Луганську.

Відповідні дані внесено до електронної декларації військовослужбовця. Там зазначено, що права на нерухомість він отримав 17 липня 2018 року від квартирно-експлуатаційного управління МОУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генерал Назаров перекладає вину на Муженка

Зокрема, йдеться про квартиру площею в 60,7 квадратних метрів у Києві. Інформації про інше майно в його декларації немає.

 

У декларації його дружини, члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів Оксани Назарової зазначено, що восени 2018 року вона купила Mitsubishi Outlander 2018 року випуску.

 

14 червня 2014 року при заході на посадку в аеропорт Луганська терористами з ПЗРК був збитий Іл-76, на борту якого перебували 49 українських військовослужбовців (40 десантників 25-ї аеромобільної бригади та 9 членів екіпажу). 25 листопада 2014 року Назарова заарештували. 27 березня 2017 року Павлоградський міжрайонний суд визнав генерал-майора Віктора Назарова винним у загибелі українських військових в збитому терористами Іл-76 і засудив його до 7 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Засудженому генералу Міноборони дало квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі