четвер, 08 червня 2017 09:55

Заспокоїла до смерті: матір убила 10-місячного сина

Заспокоїла до смерті: матір  убила 10-місячного сина
22-річна жінка убила 10-місячного сина. Тіло кинула у колодязь в дворі знайомої. Фото- volynnews.com

22-річна мешканка села Підгородне Любомльського району, що на Волині вбила свою 10-місячну дитину й викинула її в колодязь.

Про це інформує відділ комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Матір проломила череп півмісячному синові

Жінка сказала 29-річному чоловіку, що дитину нібито забрали працівники соціальних служб , тому він попросив поліцію перевірити достовірність інформації.

На місці поліцейські встановили, що 22-річна жінка не могла заспокоїти сина, який плакав й кинула його на підлогу.

Внаслідок удару дитина отримала травму та загинула. Після цього жінка тіло дитини викинула в колодязь на подвір'ї знайомої. На місце події викликали рятувальників, які викачали воду із колодязя та дістали тіло дитини.

Згідно з висновком судово-медичного експерта причиною смерті став набряк головного мозгу та крововилив. За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження.
Матір-убивцю затримали. Триває досудове слідство, під час якого будуть з'ясовані усі обставини злочину.

У селі Кобаки Косівського району на Івано-Франківщині затримали 23-річну Любов Костюк. 27 травня жінка задушила, а потім спалила свого 2-місячного сина Антона. Про його зникнення заявила в поліцію.

Зараз ви читаєте новину «Заспокоїла до смерті: матір убила 10-місячного сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі