пʼятниця, 02 червня 2017 07:15

Любов Костюк убила 2-місячного сина

У селі Кобаки Косівського району на Івано-Франківщині затримали 23-річну Любов Костюк. 27 травня жінка задушила, а потім спалила свого 2-місячного сина Антона. Про його зникнення заявила в поліцію.

— Жінка розповіла, що прала надворі пелюшки. Коли повернулася до хати, дитини не було. Припускала, сина міг викрасти його батько. Ця версія не підтвердилася, — розповідає Роман Чекмарьов з обласної поліції. — У дворі поліцейські знайшли обгорілі шматки ковдри, застібки. Жінка пояснила, що палила старі речі.

До пошуку дитини залучили кінологів. У лісі знайшли пакет із памперсами, дитячим кремом і медичними препаратами. Трохи далі під хмизом лежало обгоріле тіло малюка з обв'язаним навколо шиї шнурком.

— Син хворів і не давав спати. Тому вирішила його задушити, пояснила жінка. Щоб замести сліди, полила малюка дизпаливом і підпалила. Тіло не згоріло. Тоді замотала його в пелюшку, поклала в торбу й понесла в ліс. Там ще раз підпалила. Закидала хмизом і повернулася додому, — додає Чекмарьов.

Любов Костюк мешкала з батьком і матір'ю. Дитину виховувала сама. Батько хлопчика, 49-річний Петро Костюк, живе в сусідньому селі Космач.

— Люба завжди була тиха, спокійна. На їхню родину ніхто не скаржився. Мати Олена — домогосподарка. Батько Юрко колись в охрані працював. Зараз не знаю, чи має роботу, — розповідає місцева мешканка Тетяна. Прізвища не називає. — Чоловіка Любиного в селі рідко хто бачив. Де з ним познайомилася — не знаю. Як завагітніла, покликав її заміж, малого на себе записав. Але жили окремо. Батьки теж не були проти онука. Помагали. Може, Люба не змогла змиритися, що сама виховує дитину, тому так вчинила.

Зараз ви читаєте новину «Любов Костюк убила 2-місячного сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі