неділя, 10 квітня 2022 10:00

Спецтема: Війна Росії проти України

Заперечувала агресію РФ проти України: поліцейські "спакували" колаборантку

Заперечувала агресію РФ проти України: поліцейські "спакували" колаборантку
Жінка у соціальних мережах активно заперечувала збройну агресію РФ проти України. Фото: Нацполіція

На Житомирщині поліцейські виявили й затримали колаборантку.

Жінка в соціальних мережах активно заперечувала збройну агресію РФ проти України. Про це повідомили в Національній поліції України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вкрали навіть старі кросівки: окупанти розграбували духовну семінарію

"9 квітня слідчі Житомирського райуправління поліції спільно з оперативниками УСБУ в області провели за місцем проживання фігурантки провадження обшук і вилучили речі, що можуть документально підтвердити протиправну діяльність: телефон, комп'ютерну техніку та інші свідчення", - ідеться в повідомленні.

Жінку доправили до райуправління для надання пояснень.

На Полтавщині колишнього міліціонера затримали за допомогу окупантам. 43-річний чоловік у минулому служив у різних підрозділах полтавської міліції, зокрема й у внутрішній безпеці. Згодом перейшов на інший бік закону і його судили за крадіжку з проникненням, вимагання та шахрайство. Далі зловмисник "піднявся на інший рівень злочинності", спрямований проти держави. Почав активно підтримувати російську пропаганду. А після повномасштабного вторгнення ворога в Україну колаборант запропонував окупантам свої послуги "зі зливання позицій ЗСУ.

Зараз ви читаєте новину «Заперечувала агресію РФ проти України: поліцейські "спакували" колаборантку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі