середа, 22 вересня 2021 16:59

Замах на Шефіра: розповіли про стан пораненого водія

Замах на Шефіра: розповіли про стан пораненого водія
Під Києвом стріляли в авто першого помічника президента Сергія Шефіра. Три кулі отримав його водій. Він у лікарні. Фото: facebook.com/VenediktovaIryna

Водія першого помічника президента Сергія Шефіра, який потрапив під кулі в авто, прооперували в лікарні "Феофанія".

Стан 58-річного Олександра Іванька стабільний. Загрози життю немає, розповів під час брифінгу 22 вересня головний лікар медичного закладу Ігор Семенів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Було моторошно. Ціль - президент" - Шефір розповів про напад

"Пацієнта привезла "швидка". Був при тямі, поводився адекватно. Вогнепальні поранення були в нозі. Кулі не заділи магістральну судину й магістральний нерв. Пацієнта одразу забрали в операційну. Усе минуло без ускладнень. Операція тривала одну - дві години", - розповів Семенів.

Скільки Іванько перебуватиме в лікарні - залежить від загоєння ран. Медики сподіваються, усе мине без ускладнень.

Уранці 22 вересня на дорозі між селами Лісники й Ходосівка в Обухівському районі Київської області обстріляли автомобіль першого радника президента Сергія Шефіра. Він саме їхав на роботу. Засідка чекала в лісі. За попередніми даними, стріляли з автоматичної зброї калібру 7,62 мм.

Шефір не постраждав. Водієві дісталося три кулі. Поранений зміг вивести авто з-під вогню.

Розглядають три основні версії злочину: у зв'язку з державною діяльністю потерпілого, з метою тиску на вище керівництво держави й для дестабілізації політичної ситуації в країні. Також розглядають версію за участі спецслужб іноземних держав.

Зараз ви читаєте новину «Замах на Шефіра: розповіли про стан пораненого водія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі