середа, 22 вересня 2021 14:20

Більшість куль припала на бік водія: з'явилося відео розстріляного авто Шефіра

Більшість куль припала на бік водія: з'явилося відео розстріляного авто Шефіра
Під Києвом стріляли в авто першого помічника президента Сергія Шефіра. Три кулі отримав його водій. Він у лікарні. Фото: npu.gov.ua

У мережі з'явилося відео з місця замаху на першого помічника президента Володимира Зеленського Сергія Шефіра під Києвом.

На оприлюднених кадрах видно, що автомобіль стоїть на стоянці біля супермаркету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Часто їздив сам - Арахамія про обстріл авто радника президента

Більшість випущених зловмисниками куль поцілили у водійські дверцята. Усього їх було 18.

Від села Ходосівка, де була засідка кілерів, і до стоянки в Лісниках - близько 7 км. Водій, 58-річний Олександр Іванько, якому в ногу влучили три кулі, зміг туди доїхати, за даними джерел Gazeta.ua. Зазначається також, що автомобіль не був броньований.

Загрози життю водію немає, за словами лікарів "Феофанії". Але докладнішої інформації вони не повідомляють.

Подія сталася вранці 22 вересня на дорозі між селами Лісники та Ходосівка у Києво-Святошинському районі Київської області, коли помічник президента Сергій Шефір їхав на роботу. Стріляли, за попередніми даними, з автоматичної зброї калібру 7,62.

Постраждав водій Шефіра, йому надають медичну допомогу. Сам Шефір не постраждав. Поліцейські перевезли його в безпечне місце.

Зараз ви читаєте новину «Більшість куль припала на бік водія: з'явилося відео розстріляного авто Шефіра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі