понеділок, 31 жовтня 2022 23:32

Залужний: "Перемога дається нам дуже важко. Але вона неодмінно буде"

Залужний: "Перемога дається нам дуже важко. Але вона неодмінно буде"
Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний впевнений у перемозі над Росією. Фото: eastnews

Україна веде війну проти Росії на суходолі, у повітрі, на морі та в кіберпросторі.

Боротьба триває не вісім місяців, а вісім років і вісім місяців. Але перемога над Росією буде. Про це написав у Telegram головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний.

"Ми ведемо війну проти країни, розмір якої у 28 разів більший за розмір нашої держави, населення якої чисельніше за наше у чотири рази, військовий потенціал якої кратно перевищує наші можливості", - зазначив генерал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У них є лише кілька секунд" – воїни показали, як насправді дається перемога

Все це свідчить про нашу стійкість, мужність захищати своє і жагу перемогти, наголосив Залужний.

Він вказав, що лише 31 жовтня ворог застосував по цивільних об'єктах України: 55 крилатих ракет Х-101 та одну керовану авіаційну ракету Х-59, 22 зенітних ракети до С-300, чотири БПЛА типу "Shahid-136" та один БПЛА "Ланцет-3".

"Чи витримали б інші країни такий тиск?...Не знаю, як хто, але ми тримаємося, перегруповуємося, нарощуємо резерви, зміцнюємо оборону і поступово звільняємо рідну землю. Перемога дається нам дуже важко. Але вона неодмінно буде", - переконаний головнокомандувач Збройних Сил України.

Президент України Володимир Зеленський у Telegram повідомив про успіхи Збройних сил України у боротьбі з російськими окупантами.

"Щодня й без жодних перерв працюємо, щоб пришвидшити відновлення територіальної цілісності нашої держави. І завжди на Ставці ми відзначаємо успіхи наших воїнів, той результат, який забезпечується у звільненні української землі. Щоразу маємо приводи порадіти разом з усіма українцями", – додав президент.

Зараз ви читаєте новину «Залужний: "Перемога дається нам дуже важко. Але вона неодмінно буде"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі