четвер, 28 квітня 2022 11:57

Спецтема: Війна Росії проти України

Закликав до "русского мира": в Херсоні "спакували" депутата-зрадника

Депутату Херсонської міськради повідомили про підозру.

Чиновник добровільно перейшов на бік окупантів. Зокрема, закликав українців складати зброю і брав участь у проросійських мітингах, повідомляє Офіс генерального прокурора в Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Передавала ворогу таємну інформацію: на Харківщині викрили зрадницю

"За даними слідства, депутат Херсонської міської ради від політичної партії "Блок Сальдо", знаючи, що м. Херсон тимчасово окуповане збройними формуваннями РФ, записав відеозвернення для російського інтернет–видання. Він закликав місцевих мешканців скласти зброю та припинити бойові дії. Також депутат організував та фактично брав участь у проведенні проросійського мітингу із пропагандою комуністичного, тоталітарного режиму, який транслювався у російських ЗМІ та у соціальних мережах", - йдеться в повідомленні.

Крім того, депутат оголосив про створення незаконного формування "Комітет порятунку Херсонщини "За мир і порядок". Під час засідання цього "комітету" було проведено голосування на підтримку дій окупаційної адміністрації держави-агресора.

Автор: t.me/pgo_gov_ua
 
Правоохоронці повідомили про підозру депутату з окупованого Енергодара. Чоловік очолив незаконний орган влади, створений російськими окупантами. Зазначається, що про своє призначення "голови громадської ради самоорганізації міста Енергодар" підозрюваний повідомив мешканцям міста у відеозверненні через мережу Інтернет.
Зараз ви читаєте новину «Закликав до "русского мира": в Херсоні "спакували" депутата-зрадника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі