понеділок, 16 січня 2023 07:41

Спецтема: Війна Росії проти України

Заходу потрібно готуватися до тривалої підтримки України ‒ ISW

Заходу потрібно готуватися до тривалої підтримки України ‒ ISW
Аналітики вважають, що Росія готується до тривалої війни. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Навіть якщо новий російський наступ буде невдалим, міжнародним партнерам потрібно буде продовжити надавати допомогу Україні.

Для повного розгрому російських військ необхідна довготривала підтримка західних союзників. Про це йдеться у новому зведенні Інституту вивчення війни (ISW).

"Заходу потрібно буде допомагати Києву в довгостроковій перспективі, навіть якщо наступ РФ 2023 року провалиться, оскільки Кремль все одно готується до тривалої війни", ‒ зазначили в ISW.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія намагається наступати на двох напрямках ‒ Генштаб

Аналітики наголошують, що Москва не відмовилася від своїх максималістичних цілей, попри колосальні втрати та поразки на полі бою.

"Російські військові нібито зберігають право голосу щодо перебігу війни, незважаючи на свої слабкості, й активно створюють умови для проведення великих операцій, оскільки війна вступає в свій другий рік", ‒ йдеться у повідомленні.

Зважаючи на це, держави, які входять до антипутінської коаліції, мають діяти швидко й не зволікати в ухваленні важливих рішень, вважають аналітики.

Російський диктатор Володимир Путін намагається створити нові умови для продовження затяжної війни проти України. Російська Федерація, імовірно, готує рішучі стратегічні дії 2023 року, вважають аналітики американського Інституту вивчення війни (ISW).

РФ в найближчі пів року намагатиметься перехопити ініціативу у війні. Країна-терорист буде готуватись до "рішучої стратегічної дії". Володимир Путін не відмовився від своїх максималістських цілей. Він змінює фундаментальні аспекти ведення війни, повідомив Інститут вивчення війни (ISW) у щоденному зведенні.

Зараз ви читаєте новину «Заходу потрібно готуватися до тривалої підтримки України ‒ ISW». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі