субота, 26 жовтня 2024 09:11

Спецтема: Війна Росії проти України

Загинула жінка та поранено дитину - наслідки удару РФ по Київщині
8

Російські загарбники вночі проти 26 жовтня знову атакували Київщину за допомогою БпЛА.

У регіоні працювали сили ППО. Про це повідомив голова Київської ОВА Руслан Кравченко.

За його словами, влучань в об'єкти критичної та житлової інфраструктури не допущено. Однак, внаслідок атаки померла жінка 1968 року народження.

Росіяни завдали удару дронами по Київщині
Фото: t.me/dsns_telegram
Росіяни завдали удару дронами по Київщині
Росіяни завдали удару дронами по Київщині
Росіяни завдали удару дронами по Київщині
Росіяни завдали удару дронами по Київщині

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський удар в Дніпрі: кількість постраждалих зросла

"Через падіння уламків ворожих цілей вона отримала поранення в області живота. Крім того, внаслідок атаки отримав незначні ушкодження хлопчик 13 років. Вся необхідна допомога була надана на місці", - зазначив Кравченко.

Станом на 9:00, внаслідок падіння уламків збитих ворожих цілей зафіксовано пошкодження 15 приватних будинків, трьох магазинів, одного багатоквартирного будинку та трьох підсобних приміщень у чотирьох районах області. Пошкоджено три автомобілі та лінію електропередач.

"Крім того, в двох районах відбулося загоряння трав'яного настилу. Всі пожежі ліквідовані. Більш детальна інформація згодом. Повітряна тривога триває. Перебувайте в укриттях поки небезпека не мине", - додав Кравченко.

Внаслідок російського удару по Києву у будинку в Соломʼянському районі загинула дівчинка 2009 року народження. Постраждали п′ятеро людей. Чотирьом надали допомогу на місці, одну людину госпіталізували.

Ввечері 25 жовтня ворожий дрон пошкодив квартири 25-поверхового житлового будинку у Києві на Солом'янці. У багатоповерхівці пошкоджено квартири з 17 по 21 поверхи. Виникла пожежа.

Зараз ви читаєте новину «Загинула жінка та поранено дитину - наслідки удару РФ по Київщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі