субота, 26 лютого 2022 16:49

Загиблі і поранені цивільні та знищена школа - Маріуполь обстрілює артилерія окупантів
8

У результаті артилерійської атаки окупаційних військ Російської Федерації загинули три цивільних мешканці Маріуполя на Донеччині.

Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

"Путін щойно приніс свій "російський мир" до Маріуполя і позбавив життя трьох мирних жителів. Фото наслідків авіаудару селища Сартана. Загалом троє убитих та три поранених. Серед поранених - одна дитина", - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обстріл дитячого садка в Охтирці: одна дитина померла

Того ж дня російські війська обстріляли житлові квартали міста "Градами". Ніхто не загинув, але є поранені. Снаряди потрапили до Лівобережного району

"Увечері під час навмисного обстрілу військовими Російської Федерації по мирному населенню постраждало Лівобережний район. Снаряд потрапив на футбольне поле школи №48. Також снаряди потрапили до прилеглих будинків на вул. Азовстальська, просп. Свободи та Перемоги. Попередньо чотири об'єкти", - ішлося в повідомленні міської ради Маріуполя.

Такий вигляд має зруйнована школа №48. У підвалі на момент обстрілу були біженці з Волновахи. Ніхто дивом не постраждали.

Фото: t.me/Pravda_Gerashchenko

Станом на ринок 26 лютого у Маріуполі отримали поранення 58 цивільних, заявив мер міста Вадим Бойченко у зверненні. У селищі Сартана періодично зникає електрика через інтенсивні обстріли ворогом.

"Є важкі, є і середньої тяжкості", – сказав Бойченко і додав, що їхньому життю нічого не загрожує.

Він почав розповідати про страшний обстріл селища, що прилягає до Маріуполя, який стався "буквально 10 хвилин тому", і в цей момент пропав звук, а потім запис обірвався.

Київ та ключові міста навколо контролюються українською армією. Україна вистояла і успішно відбиваємо атаки ворога. Бої тривають, заявив президент Володимир Зеленський у звернення до українців 26 лютого.

Зараз ви читаєте новину «Загиблі і поранені цивільні та знищена школа - Маріуполь обстрілює артилерія окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі