вівторок, 25 березня 2014 17:06

Затриманих у Полтаві активістів "Правого сектора" відпустили

Затриманих у Полтаві активістів "Правого сектора" відпустили
Фото: korrespondent.net

У Полтаві затриманих сьогодні міліцією представників "Правого сектору" випустили з приміщення обласного Управління боротьби з організованою злочинністю.

Про це журналістам повідомив координатор обласної організації "Правий сектор" Іван Балацький, який також був серед затриманих.

"З ранку нас затримала група з 10 озброєних автоматників. При цьому застосовувалася сила. Ніхто їм опір не чинив. 6 годин нас в облУБОЗ протримали і потім випустили. Нам звинувачення не пред'явлено", - сказав Балацький.

Він також повідомив, що один із затриманих мав при собі травматичний пістолет з усіма дозвільними документами.

Як повідомлялось, керівництво Полтавського "Правого сектору" заявило про затримання сьогодні, 25 березня, міліцією 7 їхніх активістів, які прийшли до будівлі обласної міліції і готувалися проводити пікетування.

У "Правому секторі" також повідомили, що активістів намагалися звинуватити в незаконному зберіганні зброї, проте у затриманих ніякої зброї вилучено не було.

У міліції повідомили, що прокоментують дану подію пізніше, а поки із затриманими проводяться слідчі дії.

Зараз ви читаєте новину «Затриманих у Полтаві активістів "Правого сектора" відпустили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі