понеділок, 20 червня 2016 17:14

Затримали ще одного причетного до загибелі дітей в Карелії

Затримали ще одного причетного до загибелі дітей в Карелії
Фото: dw.com

Затримали п'ятого підозрюваного у причетності до загибелі дітей в Карелії. Заявив офіційний представник Слідчого комітету Росії Володимир Маркін в ефірі радіостанції "Вести ФМ". Він лише сказав, що це чоловік 1977 року народження..

Напередодні були затримані директор табору "Парк-отель "Сямозеро" Олена Решетова. Її заступник. Також двоє інструкторів, які супроводжували дітей на водній прогулянці. Маркін уточнив, що кримінальну справу про загибель дітей передали до центрального апарату Слідчого комітету.

У ніч на 20 червня до Москви літаком доставлені тіла 13 дітей, які загинули в Карелії. На Сямозері тривають пошуки ще однієї дитини. У Москві та Карелії 20 червня оголошено днем жалоби.

Читайте також: Суд зобов'язав уряд розробити проект держпідтримки дітей бійців АТО

19 червня в Карелії під час водної прогулянки потрапила в шторм група дітей, які відпочивали в таборі "Парк-отель "Сямозеро".

За попередніми даними, туристична група з 50 осіб вийшла на озеро на плоту та човнах. Хоча було штормове попередження. Не всі отримали рятувальні жилети. Серед загиблих - лише діти. Ще десятьох врятували.

Зараз ви читаєте новину «Затримали ще одного причетного до загибелі дітей в Карелії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі