середа, 15 лютого 2023 16:12

Спецтема: Війна Росії проти України

Навіщо в РФ запланували заходи з нагоди річниці війни: у ГУР пояснили

Навіщо в РФ запланували заходи з нагоди річниці війни: у ГУР пояснили
Російський диктатор Володимир Путін готується до святкування річниці війни проти України. Фото: Getty Images

Наступного тижня в Росії запланована низка офіційних заходів.

Таким чином Кремль підживлює пропаганду напередодні нової хвилі мобілізації. Про це в ефірі телемарафону заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов, передає Gazeta.ua.

"Пропаганду треба чимось підживлювати. Ця череда публічних заяв, запевнень, криків, концертів, вони напевно будуть святкувати вже 150 тисяч знищених російських окупантів на той момент", – заявив Юсов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кремль анонсував виступ Путіна до роковин війни

Представник ГУР додав, що офіційними заходами ворог планує підтримувати власні наративи, заявляти про те, що усе нібито йде за планом й російські військові "захищають" країну від усього Заходу та НАТО.

"Зокрема, ця пропагандистська активність це підготовка населення до нових мобілізаційних заходів і до нової хвилі мобілізації. Їм пояснюють, чому вони повинні мовчки йти на забій виконуючи якісь незрозумілі вказівки кремлівських старців", – пояснив Юсов.

За його словами, це вже не громадяни, це швидше піддані РФ.

"Тому що громадяни захищали б власні права і ставили б якість питання. Можливо, і до цього також дійде", – пояснив Юсов.

Російський диктатор Володимир Путін готується до святкування річниці війни проти України.

Для цього вже збирають масовку на "святковий концерт", повідомляють росЗМІ.

Президент Росії у Москві особисто планує виступити на концерті за нагоди року масових вбивств українців. Масовці обіцяють 500 рублів за кілька годин роботи.

Також на кривавий концерт завозитимуть студентів. Їм за присутність обіцяють брендовий одяг та їжу.

Зараз ви читаєте новину «Навіщо в РФ запланували заходи з нагоди річниці війни: у ГУР пояснили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі