середа, 12 грудня 2012 10:32

За селом на Одещині знайшли обгорілий труп дівчини

Спотворений труп молодої жінки виявили жителі села Кирнички Ізмаїльського району Одеської області.

За словами помічника начальника Ізмаїльського міськвідділу міліції Дмитра Іванова, тіло було знайдено вранці в п'ятницю, 7 грудня. У той же день на місце події виїхали керівники Ізмаїльського МВВС і Одеського УВС, а також прокурор Одеської області та оперативники. За фактом було порушено кримінальну справу за ст. 115 КК (умисне вбивство).

Особу загиблої допоміг встановити виявлений поруч з обгорілим трупом блокнот, пише Думская.нет.

Автор: Фото : bessarabiainform.com
  Спотворений труп молодої жінки виявили жителі села Кирнички
Спотворений труп молодої жінки виявили жителі села Кирнички

"Загибла - ніде не працювала 26-річна мешканка села Виноградівка Болградського району, - сказав Іванов. - Говорити про пограбування підстав немає: поруч із тілом виявлені сумочка, а на тілі загиблої - годинник. З'ясувалося, що напередодні, 6 грудня, поїхала на заробітки до Туреччини її мати. Батько повідомив правоохоронцям, що протягом деякого часу до цього дочка замкнулася, перестала спілкуватися і виходити з дому. Відразу ж після від'їзду матері загибла зібрала сумку і пішла з дому, не попередивши про це батька. Той, як тільки з'ясував, що дочка пішла, помчав в Болград на автостанцію - і, як з'ясувалося, не помилився: дівчина була там. Спроби батьків повернути 26-річну дівчину додому успіхом не увінчалися, і батько, зрозумівши, що рішення виїхати з дому непохитно, дає дочці 200 гривень".

Що відбулося між моментом розставання загиблої з батьком (близько 11-12 годин 6 грудня) і моментом виявлення її тіла в околицях Кірнічок (близько 10 години ранку 7 грудня), зараз встановлює міліція.

Фахівці судмедекспертизи поки не дали свого висновку, чи була смерть насильницькою або має місце факт самогубства, а також що саме було в розтоптаній пластмасовій пляшці, виявленій поряд з обгорілим трупом.

Зараз ви читаєте новину «За селом на Одещині знайшли обгорілий труп дівчини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі