середа, 03 жовтня 2012 16:31

На Рівненщині донька з друзями убила батька палицею і спалила тіло в полі

На Рівненщині донька з друзями убила батька палицею і спалила тіло в полі
У полі зловмисники нанесли жертві кілька ударів дерев'яною палицею по голові. Фото: megaobzor.com

У місті Кузнецовськ Володимирецького району Рівненської області затримали молоду жінку та її спільників, які жорстоко убили 50-річного чоловіка. Тіло випадково знайшли мешканці села Ромейки, що за 25 кілометрів звідти.

Селяни кажуть, що труп сильно обгорів. У понеділок 1 жовтня покійника виявили у полі за селом – привернули увагу почорніла траву навколо та сліди від коліс автомобіля.

Люди одразу подзвонили дільничному. Однак з'ясувалося, що убитий не з місцевих, а проживав у місті-супутнику атомної станції.

"У ході слідства встановили, що до смерті жителя Кузнецовська причетна його власна 26-річна донька", - розповідає Микола Павленко, начальник Управління карного розшуку. – " У молодої жінки були спільники – вона заздалегідь задумала позбутися батька, щоб заволодіти його квартирою. По його смерті житло сподівалася вигідно продати".

Донька та її товариші запхали батька у автомобіль й вивезли за місто. Дорогою надумали звернути за село Ромейки. Там у полі зловмисники нанесли жертві кілька ударів дерев'яною палицею по голові. Били, доки чоловік не затих остаточно. Однак цього нападникам видалося замало, тому для вірності вони облили мертвого чоловіка бензином та підпалили. Тіло просто покинули у полі та поїхали геть.

Кузнечанку та її спільників шукали упродовж доби. Наразі всі п'ятеро підозрюваних затримані. Проти них уже порушено кримінальну справу за навмисне вбивство.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині донька з друзями убила батька палицею і спалила тіло в полі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі