четвер, 27 вересня 2012 09:07

У Кривому Розі батько ударив у живіт місячного сина, витягнув його на балкон і задушив

У Кривому Розі батько ударив у живіт місячного сина, витягнув його на балкон і задушив
Мати дитини не засуджує вчинок чоловіка. Фото: ТСН

У Кривому Розі Дніпропетровської області 43-річний чоловік вбив свого місячного сина, повідомляє ТСН.

Провина малюка була лише в тому, що він заважав батьку пити. В якийсь момент чоловік підхопився, кілька разів вдарив сина кулаком у живіт, а після того ще й витяг на балкон і душив.

Татових знущань місячне немовля не пережило. Його 4-річний братик і 11-річна сестра зараз у дитячому притулку.

Мама діток про сімейну трагедію розповідає спокійно. Каже, що того дня були п'яні, але не сильно. Чи викликати сину "швидку", вона розмірковувала аж чотири години. Лікарі хлопчику вже нічим не змогли допомогти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 18-річна мати викинула дитинку на смітник

У міліції зазначили, що ніяких зовнішніх пошкоджень на тільці малюка не було. Однак експертиза встановила – він помер від удушення.

Батько малюка, який хворий на ДЦП та епілепсію, зараз під вартою. За вбивство сина йому загрожує довічне ув'язнення. Правоохоронці переповідають, що його жінка чоловіка не засуджує: мовляв у нього просто вибуховий характер. Що зараз з їхніми старшими дітьми, подружжя жодного разу не поцікавилось.

Виявилось, що ця родина вже була під наглядом міліції як неблагополучна. Однак про позбавлення батьківських прав не йшлося. Зараз же зібрані усі документи на позбавлення матері батьківських прав.

Зараз ви читаєте новину «У Кривому Розі батько ударив у живіт місячного сина, витягнув його на балкон і задушив». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі