середа, 03 жовтня 2012 14:30

Російська повія жорстоко вбила свого 69-річного клієнта-збоченця

Російська повія жорстоко вбила свого 69-річного клієнта-збоченця
Наталя зламала клієнтові 17 ребер та роздушила гортань. Фото: Your Escort Guide

Елітна повія російського походження постала перед судом у Великій Британії за звинуваченням у вбивстві пенсіонера - свого клієнта. За даними слідства, 39-річна Наталія Вулей до смерті побила свого клієнта, а потім спробувала "замести сліди", через що тіло загиблого знайшли лише через місяць.

Інцидент стався увечері 16 січня в містечку Епсом у графстві Суррей. Наталя Вулей, клієнтам агентств ескорт-послуг відома також як Еліс і Ленка, прибула в приватний будинок 69-річного Вінстона Фернандеса. Там з якоїсь причини між ними сталася сварка, що закінчилася бійкою, пише The Daily Mail.

Як пізніше показала медекспертиза, старому були нанесені десятки дуже сильних ударів. Зокрема, у нього було зламано 17 ребер, а також у двох місцях роздроблена гортань. Чи помер чоловік на місці або вмирав ще протягом кількох годин, неясно. Відомо лише, що повія незабаром покинула будинок клієнта, попередньо перерізавши телефонні дроти. Тіло пенсіонера виявили лише в середині лютого, коли сусіди забили на сполох.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Троєщині чоловікові розтрощили голову під час пограбування. Він помер просто на вулиці

Цікаво, що містер Фернандес з Наталією Вулей - яка оцінює свої послуги в 600 євро за ніч - був знайомий давно. Він був її постійним клієнтом, а на одному з сайтів, де дівчина за викликом розміщувала свою рекламу, навіть залишив утішний відгук: "Просто неймовірно! Бути з тобою - величезне задоволення! Я збожеволів, я б провів з тобою все життя!"

За версією самої повії, в той вечір клієнт був сильно п'яний і намагався примусити її до заняття збоченим сексом. Прокурор, однак, піддав сумніву цю заяву. За його словами, на тематичних сайтах Вулей описувала себе як професіоналку, "здатну задовольнити будь-якого чоловіка".

Крім того, в ході слухань свідки дали свідчення, які дають підстави припускати, що вбивця усвідомлювала, що робила, і діяла холоднокровно. Наприклад, незабаром після вбивства Вулей подзвонила оператору мобільного зв'язку і запитала, чи можна за телефоном відстежити її переміщення. А потім змінила номер. Крім того, жінка навіть поверталася на місце злочину - хтось із знайомих згадав, як Вулей говорила, що їй потрібно когось провідати.

Зараз ви читаєте новину «Російська повія жорстоко вбила свого 69-річного клієнта-збоченця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі