середа, 10 липня 2013 19:10

За ДПТ, у якому загинули п'ятеро українців, турка посадили на вісім років

За ДПТ, у якому загинули п'ятеро українців, турка посадили на вісім років

Летичівський районний суд Хмельницької області засудив до 8,5 року позбавлення волі громадянина Туреччини. 42-річного водія фури визнали винним у ДТП де загинуло 5 осіб.

Пригода сталася 31 грудня на автошляху "Стрий – Тернопіль – Кіровоград - Знам'янка". Поблизу села Требухівці Летичівського району на Хмельниччині водій вантажівки MAN виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автомобілем Renault Duster. Після лобового зіткнення обидві автівки з'їхали у кювет. У легковику перебувало 5 осіб. Усі загинули на місці. Водій вантажівки не постраждав.

На суді громадянин Туреччини свою провину визнав частково. Він пояснив, що його вантажівку несподівано повело вліво. Власне внаслідок чого і сталась ДТП. Однак, згідно з висновками судової автотехнічної експертизи, до зіткнення в ходовій частині, рульовому управлінні і гальмівній системі несправностей не було. Тож, скоріше за все, водій MAN просто заснув.

Представник міжнародного торгово-транспортного ТОВ ONDER в повному обсязі визнав позовні вимоги потерпілих на суми від 500 до 750 тис., грн.

 

Зараз ви читаєте новину «За ДПТ, у якому загинули п'ятеро українців, турка посадили на вісім років ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі