пʼятниця, 09 січня 2015 20:23

За добу бойовики 24 рази обстріляли позиції українських військових

За добу бойовики 24 рази обстріляли позиції українських військових
Фото: ua.korrespondent.net

У п'ятницю штаб АТО зафіксував у зоні проведення антитерористичної операції двадцять чотири збройні провокації з боку бойовиків. Про це повідомляє прес-центр АТО в п'ятницю ввечері.

"Ситуація в зоні АТО ускладнюється. За день зафіксовано 24 випадки порушення режиму припинення вогню", - повідомляється на сторінці прес-центру в соцмережі Фейсбук в п'ятницю ввечері.

За даними прес-центру, бойовики з гранатомета, мінометів, артилерійських систем і танка обстріляли позиції українських силовиків біля Нікішиного.

"Цілий день не вщухала стрілянина в районі донецького аеропорту. Незаконні збройні формування зі стрілецької зброї, гранатометів, мінометів і артилерії вели вогонь по новому терміналу аеропорту", - наголошується в повідомленні.

Крім того, "двічі з мінометів і один - з артилерійських систем" обстріляли населений пункт Піски.

"Артилерію ворог також застосував у населених пунктах Північне і на околицях Первомайського. Протитанковими керованими ракетами був обстріляний населений пункт Гранітне, а з мінометів - Мар'їнка", - повідомили в прес-центрі АТО.

Як зазначили в прес-центрі, ситуація в Луганській області також загострюється.

"Сьогодні бойовики обстріляли житлові будинки мирних жителів н.п.Станиця Луганська, в районі н.п. Щастя "працював" снайпер", - поінформували в штабі.

У той же час відзначається, що після двогодинного бойового зіткнення між українськими військовими і бойовиками, останні відступили і застосували при обстрілі М-21 "Град".

Як повідомлялося, в п'ятницю двоє бійців Національної гвардії загинули, ще вісім отримали поранення поблизу Станиці Луганської (Луганська область) в результаті бойового зіткнення в п'ятницю, повідомляє прес-служба Нацгвардії.

Зараз ви читаєте новину «За добу бойовики 24 рази обстріляли позиції українських військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі