вівторок, 05 травня 2015 19:53

За день в зоні АТО було 18 обстрілів - штаб

За день в зоні АТО було 18 обстрілів - штаб
Фото: obozrevatel.com

Незаконні збройні формування за 18 годин 18 разів обстріляли позиції українських військових у зоні проведення антитерористичної операції, повідомляє прес-центр АТО.

"5 травня з опівночі до 18.00 незаконні збройні формування 18 разів порушили режим тиші. Як і в попередні дні противник вів інтенсивні обстріли позицій українських військ із важкої артилерії", - йдеться у повідомленні.

В районі населеного пункту Опитне, що на Донеччині, бойовики відкривали вогонь по позиціях сил АТО двічі із артилерії калібру 122 і 152 міліметри, а також тричі – із 120-міліметрового міномету.

Крім того, мінометному обстрілу двічі були піддані наші позиції неподалік селища Піски, а обстрілу із артилерії калібру 122 міліметри - біля населених пунктів Авдіївка і Бердянськ.

Бандформування також обстрілювали позиції українських військ поблизу Пісків, Ленінського та Кляринова із автоматичних гранатометів, крупнокаліберних кулеметів, снайперської та стрілецької зброї.

На Луганщині по українських позиціях неподалік населеного пункту Трьохізбенка працював снайпер.

Зараз ви читаєте новину «За день в зоні АТО було 18 обстрілів - штаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі