середа, 10 лютого 2021 11:10

З України видворили криміналітета "Гочу"

З України видворили криміналітета "Гочу"
Із України видворили грузинського "криміналітета" на прізвисько "Гоча". Фото: espreso.tv

Із України видворили "криміналітета" на прізвисько "Гоча" 9 лютого.

60-річний громадянин Грузії активно намагався встановити зв'язок із місцевим кримінальним авторитетом, аби брати участь в організації та координації скоєння кримінальних правопорушень, повідомили в управлінні комунікації Нацполіції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали кримінального авторитета, якого вже виганяли з України

"Іноземець нелегально потрапив в Україну та переховувався в одному з населених пунктів Дніпропетровської області, де його і затримали. Він активно намагався встановити зв'язок із місцевим "криміналітетом", аби брати участь в організації та координації скоєння кримінальних правопорушень", - розповіли в поліції.

Поліцейські доставили іноземця до порту Чорноморська, звідки він був видворений за межі держави. Упродовж 5 років йому заборонений в'їзд до України.

Нещодавно з України видворили 39-річного злодія в законі на прізвисько "Зюся". Він прибув до Києва, аби зустрітися з особами із кримінального середовища та вирішити питання перерозподілу грошових "потоків", отриманих від учинення майнових злочинів.

Зараз ви читаєте новину «З України видворили криміналітета "Гочу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі