пʼятниця, 24 червня 2011 15:39

Вибух газу в будинку поранив кримчанина

Вибух газу в будинку поранив кримчанина

У Сімферопольському районі Криму в результаті вибуху побутового газу в приватному будинку постраждав 39-річний кримчанин.

Як повідомляє в п'ятницю прес-служба Головного управління МНС України в Криму, четвер о 22.00 в Сімферопольське райуправління МНС надійшло повідомлення про вибух газового балона в селищі Молодіжне на ул.Ешелік.

Місцевий житель 1972 р.н. зайшов у будинок із запаленою цигаркою, після чого стався вибух газоповітряної суміші без подальшого горіння. Постраждалий бригадою "швидкої допомоги" був доставлений в опікове відділення 6-ї міської лікарні Сімферополя з діагнозом: термічні опіки спини і верхніх кінцівок (30% - 1-го ступеня, 6% - 2-го ступеня).

В ході проведеної перевірки, опитування свідків і родичів було встановлено, що знаходиться в будинку переносна газова плита, яка була підключена до газового балона, була в несправному стані і пропускала газ, внаслідок чого у приміщенні утворилася вибухонебезпечна концентрація газоповітряної суміші.

Вибухом в будинку була розбита одна стіна і вибиті суміжні двері в приміщенні. Причина вибуху газоповітряної суміші - витік газу внаслідок несправності газового обладнання.

На місце надзвичайної події виїжджала оперативна група Сімферопольського районного відділу МНС, "швидка допомога", працівники МВС.

Зараз ви читаєте новину «Вибух газу в будинку поранив кримчанина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі