середа, 16 вересня 2015 20:09

Вздовж лінії розмежування нетипове затишшя — прес-центр АТО

Вздовж лінії розмежування нетипове затишшя — прес-центр АТО
Фото: ЕРА

16 вересня з опівночі і до 18 години, в зоні АТО випадків застосування зброї не було. Режим тиші підтримувався ворогуючими сторонами вздовж усієї лінії розмежування.

Повідомляє прес-центр АТО

"І хоча сьогоднішнє затишшя нетипове для зони АТО, адже ворожі постріли неодноразово звучали упродовж минулої доби, Збройні сили України в цей період роблять все, аби відновити інфраструктуру Донбасу", - кажуть у прес-службі.

Так, у селищі Красногорівка офіцери цивільно-військового співробітництва спільно зі зв'язківцями провели роботи з відновлення антени одного з провідних мобільних операторів. Відтепер мешканці селища зможуть користуватися мобільним зв'язком, якого не було у населенному пункті декілька місяців.

"Також наші групи цивільно-військового співробітництва разом з представниками ООН доставили у селища Красногорівку, Мар'їнку, Новомихайлівку та Костянтинівку понад 17 тон комбікормів для місцевих фермерських господарств", - підкреслили у прес-службі.

Зараз ви читаєте новину «Вздовж лінії розмежування нетипове затишшя — прес-центр АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі