субота, 14 січня 2023 15:02

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ знищили особовий склад та БМП окупантів на Луганщині: ефектне відео

ЗСУ знищили особовий склад та БМП окупантів на Луганщині: ефектне відео
У лісосмузі на Луганщині Збройні сили України знищили особовий склад та БМП окупантів. Фото: скріншот з відео

Українські захисники продовжують знищувати російських загарбників та ворожу техніку.

Зокрема, у лісосмузі на Луганщині Збройні сили України знищили особовий склад та БМП окупантів. Відео ліквідації загарбників оприлюднив Telegram-канал Луганської ОВА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вирушайте на "концерт Кобзона" ‒ спецпризначенці зняли на відео, як знищують окупантів

"Під час спільної розвідки БПЛА прикордонників та протитанкістів було визначено розташування ворожого мотострілецького підрозділу. Аеророзвідка миттєво передала координати артилеристам. Відпрацювали по ворогу гарматним вогнем – знищено БМП, особовий склад та забудови росіян", – ідеться у повідомленні.

На фронті в Луганській області на Сватівському та Кремінському напрямках точаться важкі бої, але успіх на боці Збройних сил України.

Про деокупацію регіону 14 січня розказав глава військової адміністрації Луганської області Сергій Гайдай в ефірі національного телемарафону.

Водночас цивільним на окупованих територіях Луганщини у переважній більшості випадків відмовляють у госпіталізації, оскільки лікарні переповнені пораненими загарбниками.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ знищили особовий склад та БМП окупантів на Луганщині: ефектне відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі