четвер, 25 серпня 2022 18:31

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ "нагодували" росіян вогнем на півдні
3

Віримо у Збройні Сили України! Разом переможемо! Слава Україні!
Фото: Facebook.com/GeneralStaff.ua
Знищена російська техніка
Тризуб на українському полі

Українські воїни відбили російських окупантів на Слов'янському і Південнобузькому напрямках.

Ворог спробував наступити у районі Таврійського. Але під вогнем наших воїнів росіяни захлинулися і відступили. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Росіяни намагалися провести розвідку боєм в районі Благодатного, зазнали втрат і відійшли.

На Слов'янському напрямку Сили оборони України відбили спробу наступу підрозділів окупантів неподалік Долини і Дмитрівки.

Ворог з танків, ствольної артилерії і реактивних систем залпового вогню обстрілював неподалік Великої Комишувахи, Краснопілля, Нової Дмитрівки, Долини і Дібрівного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіянин розповідає дружині, як готується до "концерту Кобзона" – та реве

На Південнобузькому напрямку окупанти зосередили зусилля на утриманні займаних позицій і обстрілах наших підрозділів. Обстрілювали із ствольної, реактивної артилерії і танків вздовж лінії зіткнення.

Ворог завдав авіаудару неподалік Білої Криниці.

На Запорізькому напрямку противник обстріляв позиції наших військ поблизу Гуляйпільського, Оріхова, Залізничного, Шевченко та Ольгівського.

Ударів авіації зазнали райони Оріхова, Гуляйпільського, Щербаків і Малих Щербаків.

Також українські захисники відбили росіян на Бахмутському, Авдіївському і Краматорському напрямках. Знищили командні пункти тактичних груп артилерії ворога на південному фронті.

За 183 дні Збройні сили України знищили 45 850 російських окупантів, 4242 їхніх броньованих машин, 1929 танків і 234 літака.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ "нагодували" росіян вогнем на півдні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі