субота, 01 червня 2024 09:41

Спецтема: Війна Росії проти України

Спалахнула потужна пожежа: показали наслідки удару РФ по Вінниччині
4

У ніч проти 1 червня російські загарбники вдарили по Вінницькій області ударними дронами типу Shahed.

На Вінниччині працювали сили протиповітряної оборони, внаслідок падіння уламків БПЛА виникла пожежа. Про це повідомив голова ОВА Сергій Борзов.

Росія завдала удару дронами по Вінниччині
Фото: facebook.com/borzov.s.s
Росія завдала удару дронами по Вінниччині
Росія завдала удару дронами по Вінниччині
Росія завдала удару дронами по Вінниччині

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія знову атакувала українську енергетику - Галущенко

Рятувальники оперативно ліквідували пожежу.

"Цієї ночі на Вінниччині у результаті падіння уламків збитого ворожого дрона розпочалась пожежа на об`єкті критичної інфраструктури. Площа займання 600 кв.м. На щастя, обійшлось без людських жертв. Дякую усім службам за чітку і злагоджену роботу. В чергове застерігаю: не ігнорувати сигнали повітряної тривоги і перебувати в укритті до відбою!" - наголосив Борзов.

У ніч на 1 червня російські окупанти завдали потужного ракетно-авіаційного удару по об'єктах критичної інфраструктури в різних регіонах України, застосувавши ракети повітряного, морського та наземного базування, а також ударні БпЛА типу Shahed.

Загалом ворог випустив 53 ракети різних типів та 47 ударних БпЛА. Українські військові знищили 35 ворожих ракет та 46 ударних дронів.

Зараз ви читаєте новину «Спалахнула потужна пожежа: показали наслідки удару РФ по Вінниччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі