субота, 12 листопада 2022 13:55

Спецтема: Війна Росії проти України

"Все надто очевидно" ‒ Подоляк про справжнє ставлення херсонців до "русского мира"

"Все надто очевидно" ‒ Подоляк про справжнє ставлення херсонців до "русского мира"
Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував зустріч ЗСУ жителями Херсонщини. Фото: t.me/tymoshenko_kyrylo

Українці Херсонщини показали своє справжнє ставлення до так званого "русского мира".

Те, як жителі Херсона радіють звільненню міста від російських загарбників, свідчить про повний провал пропаганди РФ. Про це у Twitter написав радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Херсон вдома": Офіс президента показав щемливі кадри звільненого міста

За його словами, стало очевидним, що люди ненавидять "русский мир".

"Русский мир" як експансія варварської культури, масових убивств, ненависті та брехні – помер. Його ненавидять. Просто порівняйте, як у лютому 2022 року протестами "зустрічали" російських окупантів і як зараз зустрічають ЗСУ в Херсоні. Слова зайві. Все надто очевидно…", ‒ зазначив Подоляк.

Українські військові 11 листопада зайшли до Херсона. В обласному центрі та інших звільнених населених пунктах області тривають стабілізаційні заходи.

Мешканці міста Херсон святкують звільнення від російських окупантів. Вітають прихід Збройних сил України. Вечірні відео 11 листопада публікували у Telegram.

Зараз ви читаєте новину «"Все надто очевидно" ‒ Подоляк про справжнє ставлення херсонців до "русского мира"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі