пʼятниця, 06 березня 2020 15:15

"Все набридло, хочу до батька!" - поліцейські на мосту врятували самогубця

"Все набридло, хочу до батька!" - поліцейські на мосту врятували самогубця
На Рівненщині патрульні поліцейські врятували 38-річного чоловіка, який хотів стрибнути із пішохідного мосту над колією. Фото: npu.gov.ua

У Сарнах на Рівненщині патрульні поліцейські Вадим Кардаш та Олександр Шевчишин врятували 38-річного чоловіка, який хотів стрибнути із пішохідного мосту над колією.

Подія сталася ввечері 5 березня. Інспектори застали чоловіка в той момент, коли він уже перекинув обидві ноги й зібрався стрибати з висоти близько 20 м. В останню хвилину патрульні втягнули чоловіка назад на міст, повідомили у пресслужбі патрульної поліції области.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейські витягнули із зашморгу самогубця

"Чоловік був дуже схвильованим, постійно повторював про свій намір покінчити з життям. Казав, що йому все набридло і він хоче до батька. Вранці він вже викликав поліцію через конфлікт та писав заяву на знайомих через побиття. Тепер стверджував, що не бачить іншого сенсу розв'язання своїх проблем", - сказано в повідомленні.

Патрульні доправили чоловіка до лікарні. Освідування показало, що він був тверезим. Поліцейські повідомили його матері. Згодом, коли чоловік вже прийшов до тями й заспокоївся, він подякував за врятоване життя.

У Лисичанську на Донеччині 17-річна дівчина після сварки з хлопцем стрибнула з мосту в крижану воду. З води її непритомну витягнули поліцейські Михайло Єремєєв та Дмитро Козюберда.

Зараз ви читаєте новину «"Все набридло, хочу до батька!" - поліцейські на мосту врятували самогубця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі