субота, 08 лютого 2020 08:38

17-річна дівчина стрибнула з мосту у крижану воду

17-річна дівчина стрибнула з мосту у крижану воду
У Лисичанську на Донеччині поліцейські врятували з крижаної води 17-річну дівчину, яка після сварки з хлопцем стрибнула з мосту. Фото - twitter.com/sdelanovukraine

У Лисичанську на Донеччині 17-річна дівчина після сварки з хлопцем стрибнула з мосту в крижану воду.

З води її непритомну витягнули поліцейські Михайло Єрмєєв та Дмитро Козюберда, розповіли в пресслужбі патрульних.

"Під час патрулювання екіпаж патрульних зупинив молодий чоловік зі словами: "Моя дівчина хоче стрибнути з мосту, підвезіть мене туди". Хлопець пояснив, що посварився зі своєю 17-річною подружкою, вона телефонує і каже, що скоїть самогубство. Патрульні Михайло Єремєєв та Дмитро Козюберда посадили юнака до авто й негайно попрямували на міст, що через річку Сіверський Донець. Дівчина й справді перебувала там. Інспектори попросили хлопця не підходити до неї й спробували самі налагодити контакт. На прохання поліцейських не робити цього — дівчина плакала й кричала. У цей час її хлопець не втримався й почав бігти до неї. Найстрашніше сталося в одну мить. Щойно вона побачила його — не вагаючись, стрибнула вниз", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка викинулась з 45-метрового мосту

Обоє патрульних полізли у річку, аби врятувати дівчину. ЇЇ несло течією. На очах у поліцейських вона швидко йшла під воду головою вниз. Верхній одяг дівчини, який набрав води, прискорював цей процес.

"Патрульні допливли до неї, якнайшвидше витягнули на берег. Дівчина була без свідомості й посиніла від холоду. Інспектори робили їй непрямий масаж серця, після чого вона відкашляла воду й отямилася. Аби трохи зігрілася, патрульні зняли з неї верхній одяг й вкрили своїми куртками й бронежилетами", - розповіли патрульні.

Дівчину забрали до лікарні.

У Чернівецькій області поліцейські врятували 24 -річну жінку, яка стрибнула з мосту у річку Дністер. Інцидент трапився у селі Атаки Хотинського району.

Зараз ви читаєте новину «17-річна дівчина стрибнула з мосту у крижану воду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі