субота, 08 жовтня 2022 07:54

Спецтема: Війна Росії проти України

Ворог накрив "Градами" Нікопольщину: перші подробиці й фото руйнувань
4

Дніпропетровщину в ніч проти 8 жовтня знову атакували російські окупанти.

Росіяни обстріляли з "Градів" три громади, повідомив у суботу вранці голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко в Telegram.

"Ніч знову була гучною на Нікопольщині. Атакували Червоногригорівську, Марганецьку та Мирівську громади. Скерували туди майже 80 своїх снарядів. Попередньо, люди не постраждали", – написав він.

Наслідки російських ударів по Нікопольщині
Фото: t.me/dnipropetrovskaODA
Наслідки російських ударів по Нікопольщині
Наслідки російських ударів по Нікопольщині
Наслідки російських ударів по Нікопольщині

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти підступно атакували Нікополь: наслідки у фото

У Марганецькій громаді сталася пожежа. Її вогнеборці уже приборкали. Обстрілами понівечені приватні будинки, господарські споруди та лінії електропередач. На подвір'ях місцевих жителів росіяни вбили понад 30 свійських тварин.

"У Мирівській громаді пошкоджені приватні оселі, господарські споруди, автобусна зупинка, газогін та електромережі. У Червоногригорівській громаді майже 500 сімей лишилися без світла. Аварійні бригади уже стали до роботи. У інших районах ніч минула без надзвичайних ситуацій і на цю хвилину спокійно", – додав Резніченко.

У п'ятницю, 7 жовтня, Росія вперше від початку повномасштабної війни обстріляла Запоріжжя безпілотниками іранського виробництва.

Протягом доби загарбники завдали вісім ракетних та 15 авіаційних ударів. Понад 70 разів обстріляли українські території з реактивних систем залпового вогню. Від ворожого вогню постраждали об'єкти та цивільне населення більш як 25 населених пунктів.

Зараз ви читаєте новину «Ворог накрив "Градами" Нікопольщину: перші подробиці й фото руйнувань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі