середа, 07 серпня 2024 10:07

Спецтема: Війна Росії проти України

Повітряні сили за ніч збили над країною 100% ударних дронів РФ

У ніч проти 7 серпня російські окупанти атакували Україну ударними БпЛА типу Shahed.

Били із районів Приморсько-Ахтарськ та Єйськ у РФ, повідомив у середу командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук.

"Радіотехнічними військами Повітряних сил виявлено та супроводжено 30 ударних безпілотників. У результаті протиповітряного бою усі ворожі БпЛА збито у Київській, Хмельницькій, Вінницькій, Миколаївській, Херсонській, Харківській та Черкаській областях. Застосовано сили та засоби мобільних вогневих груп Сил оборони України, зенітних ракетних підрозділів та РЕБ Повітряних сил", - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Генштабі сказали, де на фронті найгарячіша ситуація

Автор: ПС
  ЗБИТО 30 УДАРНИХ БПЛА
ЗБИТО 30 УДАРНИХ БПЛА

Водночас наші воїни продовжують активними діями завдавати окупаційним військам відчутних втрат в живій силі та техніці, виснажуючи ворога вздовж всієї лінії бойового зіткнення. Загалом, минулої доби втрати російських загарбників склали 1230 осіб. Також наші воїни знешкодили вісім танків, 29 бойових броньованих машин, 67 артилерійських систем, 54 БпЛА оперативно-тактичного рівня, крилату ракету, 78 автомобілів та 21 одиницю спеціальної техніки.

Зараз ви читаєте новину «Повітряні сили за ніч збили над країною 100% ударних дронів РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі