середа, 16 вересня 2015 09:18

Ворожі снайпери і активна розвідка бойовиків: ситуація на Донбасі загострюється - "ІС"

Ворожі снайпери і активна розвідка бойовиків: ситуація на Донбасі загострюється - "ІС"
Фото: ЕРА

Загальна ситуація в зоні проведення АТО зберігає тенденцію до загострення.

Причиною тому є збройні провокації і обстріли сил позицій українських військ формуваннями російсько-терористичних військ, а також активізація діяльності в тилах сил АТО диверсійно-розвідувальних груп супротивника, повідомляє координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"Звертає на себе увагу посилене мінування російсько-терористичними військами цілої низки ділянок у тактичній зоні, а також оновлення мінних полів, встановлених раніше.

Російсько-терористичні війська обстрілюють передові позиції українських військ із застосуванням автоматичної стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів, АГС-17, ЗУ-23-2 і 82-мм мінометів. Застосування останніх зафіксоване на Приморському напрямку, де противник відкривав вогонь із 82-х мм мінометів у районі н.п. Гнутове, Миколаївка, між н.п. Павлопіль і Чермалик.

У районі н.п. Зайцеве тривають обстріли позицій сил АТО зі стрілецької зброї із застосуванням АГС-17. У районі н.п. Мар'їнка противник застосував 82-х мм міномет і великокаліберні кулемети, а між н.п. Тошківка і Шуми зафіксований обстріл із зенітної установки ЗУ-23-2. У районі н.п. Попасна і Катеринівка фіксуються обстріли наших військ зі стрілецької зброї з "зеленки". У районі н.п. Луганське як мінімум 2 групи снайперів здійснюють обстріли наших позицій із "зеленки" на нейтральній смузі.

Активізувалися ДРГ противника в р-нах між н.п. Новгородське і Шуми, Весела Гора і Щастя", - написав Тимчук.

Зараз ви читаєте новину «Ворожі снайпери і активна розвідка бойовиків: ситуація на Донбасі загострюється - "ІС"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі