середа, 06 квітня 2022 08:18

Спецтема: Війна Росії проти України

Ворог влаштував пекельну ніч на Луганщині: є жертви

У Рубіжному на Луганщині унаслідок вчорашніх обстрілів російською армією житлових кварталів загинула людина.

Ще п'ятеро місцевих мешканців отримали поранення, повідомив 6 квітня голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

"В області зруйновано ще 11 будинків. Окупанти обстрілювали також житлові квартали Лисичанська, Попасної, Сіверськодонецька та Тошківки", - йдеться у повідомленні.

Автор: t.me/luhanskaVTSA
  Під час ворожого вогню загинув житель Рубіжного
Під час ворожого вогню загинув житель Рубіжного

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Луганщині загиблих ховають у дворах, а будинки горять по п'ятому разу

Артобстріли росіян завдали шкоди двом багатоповерхівкам та дев'ятьом приватним будинкам. У старій частині Сіверськодонецька сталося займання гаражів, у Рубіжному – цистерни з азотною кислотою. У будинку в Попасній вигоріли одразу три поверхи.

"Під час ворожого вогню загинув житель Рубіжного. Сімох вдалося живими дістати з-під завалів. Рятувальники впоралися з сімома пожежами у житловому фонді Луганщини", - додав Гайдай.

На Донецькому напрямку ворог намагається покращити тактичне положення своїх підрозділів. Росіяни продовжують безуспішні штурмові дії в районах Попасної, Степного, Новотошківського, Рубіжного, Сіверськодонецька та Солодкого.

Зараз ви читаєте новину «Ворог влаштував пекельну ніч на Луганщині: є жертви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі