четвер, 26 травня 2022 13:24

Спецтема: Війна Росії проти України

Ворог вгатив одразу по двох районах Миколаївщини: багато жертв

Ворог вгатив одразу по двох районах Миколаївщини: багато жертв
Поранених доправили в медичні заклади області. Фото: t.me/mykolaivskaoblrada

Минулої доби унаслідок ворожих обстрілів Миколаївщини загинула жінка.

Ще 14 людей зазнали поранень, заявила 26 травня голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва в Telegram. Дітей серед постраждалих немає.

"Зараз найбільше дістається Миколаївському та Баштанському районам - зокрема, Березнегуватській та Широківській громадам. На околицях Березнегуватого під обстріл потрапили дві жінки, які просто пасли корів. Одна з них загинула на місці, іншу госпіталізували. Щирі співчуття рідним та близьким. В чергове, знищені житлові будинки та пошкоджені, щонайменше, чотири соціальні об'єкти", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог знову гатить по Миколаєву касетними снарядами

На сьогоднішній ранок у миколаївських лікарнях перебувають 177 громадян, які постраждали від атак окупантів в області.

"Усіх постраждалих доправили в медичні заклади області. Велика подяка й шана нашим лікарям, які цілодобово й самовіддано рятують життя і здоров'я миколаївців. Усім якнайшвидшого одужання", - написала Замазєєва.

Зранку 18 травня в Миколаєві внаслідок ворожого ракетного обстрілу сталося руйнування у приватному секторі й виникла пожежа в Інгульському районі. Відомо щонайменше про одного постраждалого з осколковими пораненнями.

У Миколаєві вранці 16 травня пролунали вибухи. Інформацію підтвердив мер міста Олександр Сєнкевич у Telegram. Він порекомендував людям триматися якомога далі від вікон. Згодом про ще один "приліт" в області повідомила низка Тelegram-каналів з посиланням на слова очевидців.

Зараз ви читаєте новину «Ворог вгатив одразу по двох районах Миколаївщини: багато жертв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі