четвер, 14 травня 2015 08:30

Війна в "зеленці" розгорається - Тимчук

Війна в "зеленці" розгорається - Тимчук
Фото: news.pn

Російсько-терористичні війська намагаються прорватися у тил української армії, використовуючи при цьому всі можливі засоби.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав координатор групи "Інформаційний спротив" і народний депутат Дмитро Тимчук.

"У районі н.п.Кримське, блок-посту №29 та н.п.Новотошківка бойовики застосували автоматичні гранатомети АГС-17 і зенітні установки, знову відзначалися спроби ДРГ бойовиків просочитися вглиб бойових порядків українських військ.

Війна в "зеленці" розгорається. У районі н.п.Щастя і Миронівське знову зафіксовані снайпери противника (у відповідь на снайперський вогонь українські війська застосовують міномети). У районі Новотошківки через урочище на околиці цього населеного пункту група бойовиків (20-22 чол.) намагалася перейти лінію фронту і заглибитися в тактичні тили сил АТО. Спроба була зірвана вогнем українських військ", - написав Тимчук.

Він також зазначив, що у районі н.п.Красногрівка, Піски й Авдіївка тактичні групи бойовиків під прикриттям вогню з АГС-17 і ЗУ-23-2 намагалися витіснити українські війська з займаних ними позицій. У всіх випадках українські війська у відповідь вогнем змусили противника повернутися на вихідний рубіж.

Зараз ви читаєте новину «Війна в "зеленці" розгорається - Тимчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі