неділя, 28 серпня 2022 08:02

Спецтема: Війна Росії проти України

Військові частини в Калінінградській області РФ засипали рапортами на звільнення

Військові частини в Калінінградській області РФ засипали рапортами на звільнення
Російські військові масово пишуть рапорти на звільнення з армії. Фото: slovoidilo.ua

Російські військовослужбовці дедалі частіше не хочуть воювати в Україні.

Тому масово пишуть рапорти на звільнення, завалюючи ними свої військові частини. Рапортами на звільнення завалено військові частини Калінінградської області. Про це повідомляє СтратКом ЗСУ в Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Неможливо цю ф*гню терпіти" – окупанти готові себе калічити, щоб повернутися додому

"Відтік військовослужбовців спостерігається у містах Черняхівськ і Гвардійськ Калінінградської області. У Черняхівську розташована штурмова авіаційна ескадрилья 72-га АвБ, до складу якої належать Су-24М і Су-30СМ. У Гвардійську – війська повітряно-космічної оборони, які використовують ЗРК С-300. Обидва підрозділи входять до складу Балтійського флоту. Причина в небажанні брати участь у війні в Україні", – ідеться в повідомленні.

Російська Федерація поки що використовує приховану мобілізацію. Водночас Кремль може швидко ухвалити рішення про загальну мобілізацію, заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький.

Росія може зробити це дуже швидко, оскільки Держдума РФ перебуває під повним контролем російського диктатора Володимира Путіна. А отже будь-який закон чи рішення ухвалюють у Росії мало не одностайно, швидко й без зволікань.

Зараз ви читаєте новину «Військові частини в Калінінградській області РФ засипали рапортами на звільнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі