четвер, 04 серпня 2016 08:26

Водію, який збив поліцейських, призначили заставу в 1,1 млн

Водію, який збив поліцейських, призначили заставу в 1,1 млн

Водія, що збив двох поліцейських у Києві, суд ухвалив узяти під варту з правом звільнення під заставу у розмірі понад 1,1 млн гривень.

Про це повідомляє прокуратура міста Києва у Фейсбуку.

"Шевченківський райсуд м. Києва задовольнив клопотання столичної прокуратури та обрав для водія, який 1 серпня вчинив ДТП на Столичному шосе, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у сумі понад 1, 1 млн гривень", - йдеться у повідомленні.

У разі внесення застави суд поклав на підозрюваного обов'язки носити електронний засіб контролю, з'являтися на виклик до слідчого та не залишати без його дозволу місце проживання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КамАЗ роздавив пішохода

Нагадаємо, вночі 2 серпня у Києві на Столичному шосе сталася подвійна ДТП за участю поліцейського автомобіля. Поліцейські займались оформленням аварії, коли в одного з участників ДТП - білий мінівен "Фіат" врізався мінівен сріблястого кольору - "Опель". Постраждали двоє поліцейських - їх госпіталізували. У жінки-поліцейської відкритий перелом стегна, а у чоловіка-поліцейського - різані рани руки.

Зараз ви читаєте новину «Водію, який збив поліцейських, призначили заставу в 1,1 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі