пʼятниця, 14 травня 2021 09:54

Водій-іноземець з рекордною кількістю алкоголю в крові протаранив історичну будівлю
3

У Києві чоловік за кермом легковика BMW врізався в будівлю XVII-XVIII ст., яка є пам'яткою архітектури національного значення.

ДТП сталася на вул. Костянтинівській, 6/8, біля станції метро Контрактова площа 13 травня. Виявилося, що водій-іноземець був п'яний, повідомили в пресслужбі патрульної поліції Києва.

Чоловік протаранив Кам'яницю київського війта, яку називають Будинок Биковського. Будівля функціонує як філія музею історії Києва - Музей історії благодійництва в Києві.

ДТП сталася на вулиці Костянтинівській, 6/8, біля станції метро "Контрактова площа" 13 травня
Фото: t.me/kyivpatrol
ДТП сталася на вулиці Костянтинівській, 6/8, біля станції метро "Контрактова площа" 13 травня
Водій-іноземець був п'яний

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Таксі на зебрі змело жінку з дитячим візком - п'яний водій подався навтьоки

"Під час з'ясування обставин події інспектори помітили у водія явні ознаки алкогольного сп'яніння", - розповіли правоохоронці.

Чоловік в авто на польських номерах погодився пройти огляд на місці за допомогою приладу Драгер. Результат показав 1,95 проміле, що майже в 10 разів перевищує допустимий рівень.

На горе-водія патрульні склали адмінпротоколи. Його авто забрали на штрафмайданчик.

10 травня в Києві на Мінському масиві жінка за кермом ЗАЗ збила хлопця, врізалася в бетонну огорожу і МАФ, бо розгубилася. Аварія сталася на вул. Полярній.

Зараз ви читаєте новину «Водій-іноземець з рекордною кількістю алкоголю в крові протаранив історичну будівлю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі